Become our partner

Legyünk partnerek!

Csatlakozz üzleteddel a Kewix közösségéhez, és szerezz új vásárlókat webáruházad számára!

Hogyan működik a szolgáltatás?

Szolgáltatásunk webáruházak ajánlatait gyűjti egyetlen közös felületre: A webáruház által megadott terméklistában szereplő elemeket a megfelelő termékek adatlapján ingyenesen megjelenítjük, majd azokra való kattintás esetén a vevőket közvetlenül a partner-webáruház megfelelő adatlapjára irányítjuk.

Miért regisztráljam webáruházam a Kewix-re?

Érj el új vásárlókat

Szolgáltatásunk használatával új vásárlókat érhetsz el, akik célzottan, vásárlói szándékkal böngészik oldalunkat.

Ne fizess feleslegesen

Szolgáltatásunk alap funkciói ingyenesen használhatóak, és fizetős szolgáltatásaink esetén is költséget csak a valós átkattintások után számolunk fel.

Gyors beállíthatóság

A Kewix beállítása akár néhány perc alatt elvégezhető, hiszen szolgáltatásunk egyszerűen használható a legtöbb terméklista-formátummal.

Tervezhető költségek

Te határozod meg, hogy mennyit szeretnél nálunk elkölteni: heti és havi költési limitet állíthatsz be.

Mennyibe kerül?

Szolgáltatásunk alap funkciói teljesen ingyenesen használhatóak, ezzel biztosítva azt, hogy a kisebb webáruházak is lehetőséget kaphassanak a szolgáltatásunk igénybevételére.

Nagyobb forgalommal rendelkező webáruházak esetén a díjakat az átkattintások számából számoljuk, ezzel biztosítva, hogy csak olyan látogatókért kelljen fizetni, akik valóban meglátogatják az üzlet weboldalát.

Amennyiben most regisztrálsz, akkor az első 20 000 forintnyi költségedet átvállaljuk, így kockázatok nélkül használhatod ki szolgáltatásunk összes funkcióját!

Csomag neveStart csomagPPC csomag
ÁraIngyenesÁtkattintások alapján
Termékek megjelenítéseIgenIgen
Webáruház kiemeléseNemIgen
Havi átkattintások limite1000dbKorlátlan
Kuponkódok megjelenítéseNemIgen
Eredeti ár megjelenítéseNemIgen

Legyünk partnerek!

Találják meg még többen a termékeidet! A regisztráció ingyenes!

Funkciók

Termékek megjelenítése

Partnereink termékeit kategóriákba csoportosítva, azokat termékinformációkkal kiegészítve jelenítjük meg, így a látogatók könnyen elérhetik a terméket, és megtalálhatják partnereink webáruházait.

Webáruház kiemelése

Emeld ki webáruházadat a többi közül! Termék-adatlapok felső részén 4 webáruház ajánlatát kiemelve jelenítjük meg, így még szembetűnőbb lehet üzlete a vásárlók előtt.

Átlátható statisztikák

Partner portálunkon nemcsak egyszerűen személyre szabhatod webáruházad szolgáltatásunkban való megjelenését, de valós idejű és átlátható statisztikákat tekinthetsz meg, ezáltal mindig nyomon követheted üzleted teljesítményét.

Kuponok közzététele

A közzétett kuponkódokat megjelenítjük az ajánlatod mellett, ezáltal még több vásárló választhatja a te üzletedet.

Akcióknál eredeti árak megjelenítése

Nemcsak az aktuális termék-árat jelenítheted meg szolgáltatásunkban, hanem azt is, hogy milyen árról csökkentetted le azt.

Átkattintási árak

Termék br. áraÁtkattintás díja
0 - 1,49 EUR0 EUR
1,5 - 6,99 EUR0,01 EUR
7 - 39,99 EURTermék árának 0,15%-a
40 – 119,99 EUR0,6 EUR
120 – 300 EURTermék árának 0,05%-a
300 EUR felett0,15 EUR

Gyakran ismételt kérdések

Hogyan kerülnek számításra az átkattintások díjai?

Az átkattintási díjakat 2 tizedes pontosságra kerekítve számoljuk, és forint elszámolás esetén hónap végén egész forintra kerekítjük.

Példa: Egy 7949 forintba kerülő termék esetén: 7949*0,15% = 11,9235. Az átkattintás díja ez esetben 11,92 forint lesz.

Egy 9999 forintba kerülő termék esetén: 9999*0,15% = 14,9985. Az átkattintás díja ez esetben 15,00 forint lesz

Hogyan kerülnek fel termékei a Kewix oldalaira?

Termékek feltöltéséhez egy, a terméklistát tartalmazó fájl megadása szükséges. Szolgáltatásunk egyszerűen használható a legtöbb erméklista-formátummal, így többek között támogatja az Árukereső, Árgép, Olcsóbbat.hu, Google Shopping szolgáltatással használható terméklista-formátumokat.

Mi történik, ha egy látogató többször is átkattint az oldalamra?

Egy látogató egy napon belüli többszöri átkattintása egy webáruház ugyanazon termékoldalára egyszeri átkattintásnak minősül.

Mi történik, ha automatizált módon érkeznek átkattintások az oldalamra?

Mindent megteszünk azért, hogy csak valós forgalmat irányítsunk át partnereink webáruházába, így rendszerünk automatikusan szűri, hogy az átkattintások valós személytől érkeznek-e, és csak ezeket számoljuk bele a forgalomba.

Melyik pénznemben kerül elszámolásra az átkattintás összege?

Az átkattintás összegét a partner cégének országában hivatalos pénznemben állapítjuk meg. Ha a partner cégének országának hivatalos pénznemét nem támogatjuk, akkor európai ország esetén az elszámolás EUR, míg más országok esetében USD alapú.

Milyen gyakran frissítjük a megjelenő információkat?

A beküldött terméklisták alapján naponta átlagosan 1 – 4 frissítés történik. A megadott terméklistából történő importálásoknak száma attól függ, hogy az adatgyűjtés mennyi rendszererőforrást igényel.

Ezek mellett a webáruházak beállíthatják, hogy milyen gyakran, és mely időpontokban importáljuk a terméklistájukat.

Mennyi ideig tart, amíg egy új termék megjelenik szolgáltatásunkban?

A termék kategóriájától függően a megjelenés ideje néhány óra és néhány nap között változhat.

Javasoljuk, hogy a terméklistában biztosítsd a gyártó vonalkódszámát (EAN) vagy cikkszámát (MSKU), hiszen így a frissítések gyorsabbak lesznek.

Hogyan kerül a weboldalam kiemelt helyre?

Kiemelt helyre megjelenített üzlet-ajánlatokat licitálás útján választjuk ki. A webáruházak beállíthatják, hogy az alap átkattintási áraknál maximum mekkora mértékkel kívánnak többet fizetni a kiemelt helyen való megjelenésért. Ezek alapján a legtöbbet ajánló 4 webáruház ajánlatát emeljük ki.

Mindig csak azt a minimum összeget számoljuk fel, ami az adott pozíció megszerzéséhez minimálisan szükséges volt.

Megtaláltam a webáruházam adatait Kewixen, pedig nem is regisztráltam - Hogyan lehetséges ez?

A Kewix olyan kereskedők ajánlatait is megjelenítheti, amelyek nem regisztráltak a szolgáltatásunkba. Az ilyen ajánlatokat webes resőrendszerünk segítségével térképezzük fel.

Bár a webáruházak megjelenése így is lehetséges, ettől függetlenül javasoljuk, hogy regisztráljon szolgáltatásunkba, hiszen regisztrációval személyre szabhatja webáruháza megjelenését, kiemelhet vagy eltávolíthat termékeket, illetve a terméklista beküldés egyszerűbb és gyakoribb terméklista-frissítést biztosít.

Amennyiben korlátozni szeretné, hogy szolgáltatásunk hogyan térképezze fel üzletének weboldalát, azt megteheti a kewix-bot szabályozásával a robots.txt fájlban.

Maradt még kérdésed?

Ha bármi kérdésed van a regisztrációval vagy az üzletek megjelenésével kapcsolatban, kérlek vedd fel velünk a kapcsolatot.

Regisztrálj szolgáltatásunkba

Regisztrálj partnerként, Kötöttségek nélkül!